LM 01 100x50x2cm

Редовна цена mkd 540.00

со вклучен ддв
опис 

» Ѕидни панели од стиропор 

» 100x50x2cm (должина/ширина/висина) 

» 3D изглед на drvo

» 1,5 кг по панел 

» Погоден за внатрешна и надворешна употреба 

» Тврда и цврста површина (специјален слој) 

» Лесна и брза инсталација без многу напор 

» Панелите се нетоксични 

» Лесен материјал (без дополнително оптоварување на ѕидот 

» Лесно склопување (потребен ви е само лепак и нож за сечење) 

» Панелите лесно се заменуваат 

» Класа за противпожарна заштита Б1 

» Еколошки 

» Звучна и топлинска изолација