МАЛ ТРОШОК - ГОЛЕМА РАЗЛИКАЕдинечна постелнина 001

цена со попуст mkd 1,200.00 Редовна цена mkd 2,600.00

со вклучен ддв
Единечна постелнина ПАМУК
Јорганска навлака: 160x200 cm
Димензии: 160x240 cm
навлака за перница: 1*50*70 cm