ФРИЛИ БЕЈ

цена со попуст mkd 1,500.00 Редовна цена mkd 3,100.00

со вклучен ддв

Дупли памучни постелнини од Cotton Box
Состав:100% памук
Димензии:
Јорганска навлака 200х220
Креветски чаршаф 240х260
Навлаки за перници 50х70 (2 парчиња)