ПЛАТНО 013

Редовна цена mkd 1,700.00

со вклучен ддв

Разбудете фантазијата, повеќе ја уникатни и декорирајте го вашиот простор со модерни слики на платно за вашата внатрешност.

Сликите се изработени на квалитетно Платно платно, со дебелина од 260 гр на m2. Материјалот е заштитен и отпорен на UV зрачење.

.Платеното е затегнато на рачно изработена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.