CBH 230

цена со попуст mkd 299.00 Редовна цена mkd 900.00

со вклучен ддв
SLIKI NA MEDIJAPAN SO UV PRINT
DIMENZII 100 X 60 CM
испорака по карго. плакате при превземање насликата . за порачка во INBOX овозможете адреса на испорака и телефон за контакт