канвас 007

Редовна цена mkd 2,600.00

со вклучен ддв
Сликите на платно
димензии:
-2x35x70 cm, 2x35x50 cm cena - 2600 ден
Сликите се принт на 260 г/м2 платно, затегнати на блиндрам, готови да се прикачат на зид.