МДФ SAAT 5

цена со попуст mkd 1,300.00 Редовна цена mkd 1,500.00

со вклучен ддв
SLIKI NA MEDIJAPAN SO UV PRINT
ДИМЕНЗИИ 100 Х 60 ЦМ ЦЕНА 1300 ДЕН
ФУНКЦИОНАЛЕН КАСОВНИК
испорака по карго. плакате при превземање насликата . за порачка во INBOX оставете адреса на испорака и телефон за контакт