МДФ SAAT 21

цена со попуст mkd 450.00 Редовна цена mkd 990.00

со вклучен ддв
SLIKI NA MEDIJAPAN SO UV PRINT
ДИМЕНЗИИ 100 Х 60 ЦМ ЦЕНА 1300 ДЕН
ФУНКЦИОНАЛЕН КАСОВНИК
испорака по карго. плакате при превземање насликата . за порачка во INBOX оставете адреса на испорака и телефон за контакт