CANVAS 105

цена со попуст mkd 1,800.00 Редовна цена mkd 2,000.00

со вклучен ддв

Разбудете ја фантазијата, бидете уникатни и декорирајте го Вашиот простор со модерни слики на платно за Вашиот ентериер.

Сликите се принт на Canvas платно, со дебелина од 260 гр на m2. Материјалот е заштитен  и отпорен на UV зрачење.

Платното е затегнато на дрвена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.