CANVAS 415

Редовна цена mkd 2,900.00

со вклучен ддв

Димензии:  1*50*70 cm,3*35*50 cm,1*35*35 cm

Разбудете ја фантазијата, бидете уникатни и декорирајте го Вашиот простор со модерни слики на платно за Вашиот ентериер.

 

 

Сликите се принт на Canvas платно, со дебелина од 260 гр на m2. Материјалот е заштитен  и отпорен на UV зрачење.

 

 

Платното е затегнато на дрвена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.