WALL747 100x16x2cm

Редовна цена mkd 180.00

со вклучен ддв
 • опис 

  » Ѕидни панели од стиропор 

  » 100x16x2cm (должина/ширина/висина) 

  » Погоден за внатрешна и надворешна употреба 

  » Тврда и цврста површина (специјален слој) 

  » Лесна и брза инсталација без многу напор 

  » Панелите се нетоксични 

  » Лесен материјал (без дополнително оптоварување на ѕидот 

  » Лесно склопување (потребен ви е само лепак и нож за сечење) 

  » Панелите лесно се заменуваат 

  » Класа за противпожарна заштита Б1 

  » Еколошки 

  » Звучна и топлинска изолација