Начин на плаќање

Дигиталарт.мк ви овозможува, производот кој сте го избрале и сакате да го нарачате, имате можност да го платите безбедно и сигурно на следните 2 начини:

  1. Плаќање во готово, на карго доставувачот при подигнување на вашата нарачка
  2. Вирманско плаќање со уплатница во банка или со електронско банкарство.

 

*Плаќањето во готово се врши при подигнување на вашата нарачка, уплатата се врши на доставувачот во кеш, истиот е должен да ви даде потврда дека е пратката е платена.

*Кога ќе се одлучите за вирманското плаќање, на вашата email адреса ќе ви биде испратена профактура со потребните податоци за плаќање на производот кој сте го избрале, вклучувајќи го бројот на нарачката и жиро сметката на која треба да ја извршите уплатата.