MDF SAAT 71

цена со попуст mkd 699.00 Редовна цена mkd 1,500.00

со вклучен ддв

Слики на медијапан со функционален часовник

Димензии: 100*60 cm.

Испорака по карго до сите населени места во Македонија.

Плаќате при превземање на сликата.