МАЛ ТРОШОК - ГОЛЕМА РАЗЛИКАДЕКОРАТИВНИ 3Д СТИРОПОР ПАНЕЛИ

ДЕКОРАТИВНИ панели за внатрешна и надворешна употреба.
Димензии на панел 100 x 50 cm. дебелина 2 см
панелите се композитни изолациски украсни материјали, произведен од ТВ пресован стиропор обложени со ТВ акрилен слој, завршно испринтани со специфични бои.
* не се стетни по здравјето
* брза инсталација без потреба од професионални алатки (направете го тоа сами)
* ја зголемуваат топлинската и звучната изолација на просторот
* отпорни на вода и Влага
* отпорни на удари
* Лесни за дружење

цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 540.00 Редовна цена mkd 620.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 540.00 Редовна цена mkd 620.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 540.00 Редовна цена mkd 620.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 540.00 Редовна цена mkd 620.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ
цена со попуст mkd 520.00 Редовна цена mkd 590.00 ПОПУСТ