Бебешки комплет - 002

цена со попуст mkd 700.00 Редовна цена mkd 1,600.00

со вклучен ддв
Бебешки комплет
јорганска навлака: 100*150 cm
чаршав: 180*240 см
навлака за перница: 2*35*45 cm