ПЛАТНО 105

цена со попуст mkd 1,800.00 Редовна цена mkd 2,000.00

со вклучен ддв

Разбудете фантазијата, повеќе ја уникатни и декорирајте го вашиот простор со модерни слики на платно за вашата внатрешност.

Сликите се принт на платно платно, со дебелина од 260 гр на м2. Материјалот е заштитен и отпорен на UV зрачење.

Платното е затегнато на дрвена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.