ПЛАТНО 268

Редовна цена mkd 1,600.00

со вклучен ддв

Димензии: 4*35*35 cm

Разбудете фантазијата, повеќе ја уникатни и декорирајте го вашиот простор со модерни слики на платно за вашата внатрешност.

Сликите се принт на платно платно, со дебелина од 260 гр на м2. Материјалот е заштитен и отпорен на UV зрачење.

Платното е затегнато на дрвена подрамка ( блиндрам), со што се создава неповтролив 3D ефект.