канвас 004

Редовна цена mkd 1,600.00

со вклучен ддв
ПЕЧАТЕЊЕ НА ПЛАТНО
3 X 22 X 70 cm ЦЕНА 1600 ДЕН
3 X 35 X 100 cm ЦЕНА 2200 ДЕН
испорака по карго. плакате при превземање.