канвас 008

Редовна цена mkd 1,800.00

со вклучен ддв
Сликите на платно
димензии:
-3x35x70 cm cena - 1800 ден
-3x50x90 cm cena - 2600 ден
Сликите се принт на 260 г/м2 платно, затегнати на блиндрам, готови да се прикачат на зид.