канвас 009

Редовна цена mkd 1,900.00

со вклучен ддв
Сликите на платно
димензии:
110 X 70 cm cena - 1900 ден
175 X 100 cm cena - 3100 ден
Сликите се принт на 260 г/м2 платно, затегнати на блиндрам, готови да се прикачат на зид.